L Infern De Marta; La Mascara De L Amor (Edición En Catalán)

L Infern De Marta; La Mascara De L Amor (Edición En Catalán)

por Pasqual Alapont

Libro, eBook y Audiolibro de L Infern De Marta; La Mascara De L Amor (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de L Infern De Marta; La Mascara De L Amor (Edición En Catalán)

L’Infern de Marta; La Màscara de l’Amor és una novel·la escrita per Pasqual Alapont en català. Aquesta obra és una combinació de dos llibres que es van publicar anteriorment per separat.

La història segueix la vida de Marta, una dona que ha de lluitar contra els seus dimonis interiors i les seves pors per poder trobar la felicitat. A través de la seva recerca, descobreix secrets del passat que li permeten entendre millor el present.

La primera part del llibre, L’Infern de Marta, és una novel·la negra que explora la vida d’una dona que ha de fer front a la violència domèstica i la corrupció policial. La segona part, La Màscara de l’Amor, és una història d’amor que tracta sobre la relació entre Marta i un home misteriós que li canvia la vida.

La novel·la està escrita en un estil directe i realista, amb una trama ben construïda i personatges complexos. El llibre també aborda temes com la violència de gènere, la corrupció i la superació personal.

En general, L’Infern de Marta; La Màscara de l’Amor és una obra que captiva el lector des del principi fins al final, amb una trama emocionant i personatges ben desenvolupats.

La literatura catalana té una gran riquesa i diversitat, i aquest llibre és un exemple d’això. És important donar suport als autors que escriuen en llengua catalana perquè puguin continuar creant obres de qualitat.

Ficha Técnica de L Infern De Marta; La Mascara De L Amor (Edición En Catalán)

Registro ISBN: 9788476607503

Idioma de edición: Catalán

Numero de Paginas: 168

Libro, eBook y Audiolibro de L Infern De Marta; La Mascara De L Amor (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada